За нас
Додис Интернационал дистрибутира следните марки:
Официален представител за България и носител на лиценз за производство на герои на Дисни Ентърпрайз. Детски душгелове, шампоани, аксесоари, гъби за баня, комплекти и много други интересни артикули!
AFB е един от най-големите дистрибутори на слънчеви очила в Европа с многогодишен опит. Всички очила произведени от тях са лицензирани със 100% UV защита!
Лечебните шампоани на Кризан: Съдържат тройно-активен комплекс от цинк пиритион,климбазол и октопирокс. Комбинацията от противопърхотни съставки елиминира съществуващия пърхот -бързо,ефективно и надеждно. Действа бързо и ефективно още от първото нанасяне.
Както нейния слоган марката CD винаги стои зад естествеността, чистотата и прозрачността.
Философията на марката е да произвежда внимателно избрани съставки които да доставят все повече и повече специфичните нужди на кожата.
Компанията LIP SMACKER, си сътрудничи с фирми като Кока Кола и Дисни, заедно с които създават нови продукти.
Козметични комплекти в различни комбинации от - душ-гел, лосион за тяло, гъба за баня, спрей за тяло, сапун, гъба за баня. Опаковани в красиви кошници и готови за подарък на близките за вас хора. Изберете качествените продуктите на немската марка Raphael Rosalee.
Повече от 40 години ODABAN® антиперспирант спрей се препоръчва в цял свят от лекари, дерматолози и фармацевти като сигурно средство срещу прекомерно изпотяване и неприятна миризма.
Немската марка Шабенс е лидер на пазара в Германия по продажби, в сектор грижа за лице и грижа за здравето – във вериги магазини и дрогерии.
Марката създава модерните изкуствени мигли. Истинска иновация при лансирането на продуктите, гамата и сега продължава да се развива. Диктува тенденции в категорията! Невероятни самозалепващи се мигли. Красиви, изчистени, иновативни опаковки.
Цветове, които подчертават индивидуалността и надминават всички очаквания! Съблазнителни текстури, които предизвикват сетивата. Продукти, които присъстват във всеки женски списък. Те диктуват тенденции, не ограничения: прекрасна днес, естествена утре, пастелени нюанси или ярко наситени за другиден! Всичко е възможно!
Иновативни продукти с невероятно голям избор от чудни нюанси. Essence има необходимите цветове за всеки стил: естествено светещ, искрящ & красив или закачлив & бляскав – бъдете винаги една крачка преди модата!
TITANIA® е водещ Европейски производител на около 1300 артикула за грижа за крака, ръце, тяло и професионална за коса, произведени на 200 най-модерни машини. Високите изисквания за качество важат за всеки продукт тестван, произведен и опакован, в която и да е фабриките.

Додис Интернационал е създадена в началото на 90-те години като семейна фирма. През годините компанията се развива, специализира и утвърждава в предлагането и дистрибутирането на продукти , свързани с грижата и красотата на хората.

Додис Интернационал като вносител и дистрибутор покрива един важен пазарен дял в уважаван своята област сектор в България. Разполагаме с добре развита дистрибуторска мрежа от, козметични магазини и аптеки в страната, която се обслужва от отлично подготвени търговски представители и консултанти.

Ние сме близо до своите клиенти, предлагайки им атрактивни и иновационни продукти за грижата за тялото и красотата.

Нашите служители следят новите тенденции в козметичните продукти и периодично извършват обучение на търговски персонал и консултанти за красота .

отдаденост на марките,които предлагаме

 

  • висока ефективност.
  • Нашата сила е в :

    • екип от професионалисти rolex replica watches
    •  развита търговска мрежа от лоялни клиенти.